2015-08-27 10:05:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Legyen céltudatos

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma kedvezőtlen bolygóállások nehezítik az életét, konfliktusokra számíthat a magánéletében és a munkahelyén is. Maradjon tárgyilagos és tartsa magát „takarékon”, amennyire csak lehet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most tele van energiával, lendületesen veti bele magát a munkába. Az akadályokat is könnyedén átugorja. Este nyugodtan lazíthat kicsit, menjen el moziba, vagy egy szórakozóhelyre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai kedvező bolygóállások segítik céljai elérésében – a nehéz ügyeket intézze el most, amikor a csillagok is támogatják ebben. Jobb, ha bebiztosítja magát minden téren…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy tűnhet, mintha valaki ön ellen dolgozna. Lehet, hogy így van, ám ebben nincs semmi szándékosság. Mások lépései arra fogják késztetni önt, hogy bebizonyítsa: helyesen cselekszik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars az Oroszlán jegyében áll, ön most könnyebben elfárad, mint egyébként. Több felelősség hárul önre, mint kellene, és ez elbátortalaníthatja, talán még zárkózottá is teheti. Ne féljen segítséget kérni, meglátja, sokan szeretnének szívességet tenni önnek!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr jegyet váltott, és a Mérleg jegyében halad tovább. Ma minden esetben azonnal kapcsol, még akkor is, ha a feledékenysége problémát okoz. Ne engedje, hogy a rossz hangulat eluralkodjon önön, és ne vigye túlzásba a munkát, mert ez most egészségügyi panaszokhoz vezethet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tudomására juthat valami, amit a másik titkolni próbál. Legyen tapintatos, és ne fecsegje ki az információt, ebből később sok kellemetlensége származna… A munkahelyi pletykákból amúgy is jobb kimaradni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire lesz céltudatos. Ha hagyja, hogy szétforgácsolódjanak az energiái, akkor kudarcba fulladnak az elképzelései. Higgyen magában és a képességeiben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai Jupiter állást az „engedékenység fényszögének” szoktuk nevezni. Ön derűs, nyíltszívű, türelmes, valahogy könnyedén veszi az életet. Most mindenkire jó hatással lesz az optimizmusa, a kedvesének is sokat segíthet, sikerül lelket önteni belé! A pénzügyekkel azonban legyen óvatos, észrevétlenül költhet el egy nagyobb összeget.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha úgy érzi, mélyponton van, akkor próbáljon meg szembenézni önmagával. Mi az, amin javítania kellene? Milyen hibáin kellene változtatnia? Csak akkor fejlődhet a személyisége, ha nem fél szembenézni ezekkel a kérdésekkel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Heves vérmérséklete most könnyen bajba sodorhatja. Válogassa meg jobban a szavait, főleg, ha a munkatársával kerül összetűzésbe. Muszáj uralkodnia magán, különben könnyen az ellenségévé teheti a másikat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön képes lesz órákon át merész terveket szőni és álmodozni – kérdés azonban, mennyire reálisak a céljai… A Neptunusz fényszöge most különösen bájossá teszik önt, sok hódolója akadhat. Ha egyedülálló, semmiképp se maradjon otthon este, inkább menjen el szórakozni a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: